O nama

Sanitetski prevoz Novi Sad | Najam i prodaja pomagala

Sanitetski prevoz Novi Sad | Najam i prodaja pomagala

Kretanje je jedna od osnovnih čovekovih potreba. Od momenta kada se rodimo I napravimo prve pokrete , potom I kroz čitav život, kretanje  ne prestaje-škola, posao, zabava…Retko kada o tome razmišljamo, sve do momenta kada nam kretanje bude onemogućeno-usled povreda, bolesti ili jednostavno usled starosti. Kao na samom početku života-potrebna nam je pomoć. Ne bilo kakva, već pomoć  stručnih, ozbiljnih ljudi koji razumeju naš problem, teškoće sa kojima se susrećemo I aktivno učestvuju sa  nama u prevazilaženju takve prepreke! Zato je tu HANDYCAB!, preduzeće koje ćine vrhunski profesionalci  kojima je ČOVEK NA PRVOM MESTU!

Support NS-Handycab je osnovano 2007. godine i to je  prvo preduzeće u Srbiji  čija je osnovna delatnost sanitetski  prevoz, prevoz nepokretnih, teško pokretnih I  osoba sa posebnim potrebama u gradu, zemlji i inostranstvu, kao I znajmljivanjem  pomagala vezanih za kretanje I nepokretnost-kolica, hodalica, toaletnih stolica, bolesničkih kreveta… Koliko smo ozbiljno pristupili zadatku koji smo sebi tada postavili govori i činjenica da su  osnivanju preduzeća pomogli  Fond za razvoj RS i  Fakultet za menadžment iz Sr. Karlovaca, na čelu sa dekanom, prof. dr Dušanom M. Ristićem, kome dugujemo neizmernu zahvalnost. Od tada pa do danas se trudimo da sve ono što smo godinama učili  u školama I radeći u bolnicama I domovima zdravlja primenimo na najbolji način-stručno. Ali pre svega sa puno empatije I razumevanja za korisnika.Tokom godina bili smo prvi koji su za potrebe grada Novog Sada vozili srednjoškolce I student sa invaliditetom u škole I na predavanja, prvi koji ma su povereni učesnici-takmičari  mnogobrojnih paraolimpijskih takmičenja u Novom Sadu I u Beogradu, prvi koji su započeli preradu vozila za prevoz osoba korisnika kolica…naša misija je da I dalje budemo prvi kada je pomoć čoveku u pitanju. Često nas pitaju-“Zašto ne možemo da zakažemo vožnju elektronski-putem sajta?” I svi dobiju isti odgovor-zato što je svaki naš korisnik I pacijent  priča za sebe, sa svojim potrebama, željama I strahovima…Zato volimo da Vas čujemo I saslušamo, pomognemo na najbolji način, na kraju I upoznamo…nikako da Vas smestimo u obrazac na sajtu!

Danas,14 godina od osnivanja,preko 10.000 preveženih zadovoljnih korisnika I preko 800.000 pravaljenih kilometara Handycab je preduzeće koje je u potpunosti, zahvaljujući  obučenim ljudima (većina medicinske struke) i opremi, spremno da se uhvati u koštac sa svim zahtevima koje korisnici stave pred nas – od prevoza najtežih bolesnika sa najnepristupačnijih mesta u bilo koje vreme, preko svakodnevnog prevoza na terapije, pa sve do adaptacije vozila za prevoz korisnika invalidskih kolica. I to nije sve – svaki naš korisnik može biti siguran da će u Handycabu uvek imati sigurnu podršku i pravog prijatelja kada treba prevesti najbližeg, iznajmiti pomagalo dobiti savet, organizovati pregled, zakazati kontrolu,  obaviti snimanje...ili jednostavno popraviti kolica i za to vreme dobiti od nas druga na korišćenje. Toliko o nama...sve ostalo možete čuti od naših korisnika. Ni jedan sajt ni reklama ne vrede koliko preporuka prijatelja, jer ZA NAS JE ČOVEK NA PRVOM MESTU!