Sanitetski prevoz nepokretnih i ležećih osoba

Mi smo prvo preduzeće u Srbiji čija je osnovna delatnost sanitetski prevoz
Prvi u Srbiji od 2007. godine
Sanitetski prevoz pacijenata

Sanitetski prevoz pacijenata

Support NS-Handycab je prvo preduzeće u Srbiji registrovano  za prevoz osoba otežanog ili onemogućenog kretanja.  Nakon deset godina u „državnom“ zdravstvu i od 2007. God u Handycab-u trudimo se da profesionalizam bude osnov svakog posla koji radimo. Mogli bi smo (kao drugi) da Vam pričamo o vozilima, nosilima, radnom vremenu i sl...Naravno da je bitno imati odlična vozila i opremu-to se i kod nas podrazumeva, ali smatramo da je ipak najbitnije reći da je ČOVEK KOD NAS NA PRVOM MESTU!

Svaki pacijent i svaki prevoz su „priča za sebe“ sa svojim potrebama, željama, nadama i strahovima. Za ovih  16 godina obavili  smo preko 25.000 prevoza-vozili smo po Novom Sadu, po Srbiji, obišli čitavu Evropu i „parčence“ Azije...veselili se sa našim pacijentima na krštenjima i svadbama, pokušavali da objasnimo rezultate sa raznoraznih dijagnostika, da „prevedemo“ lekarske rećenice sa pregleda, ali i tugovali zajedno sa Vama posle loših vesti...i niko nije hvalio naša nosila ili brzo vozilo već uvek i isključivo  su reči bile „Do neba hvala onom malom tehničaru“ ili “Da nije njega ne bih ništa uradio“, ili „Ala onaj gospodin dobro vozi!“. Da-reč je o medicinskom tehničaru čiji je posao da Vi udobno i na medicinski jedini pravi način u skladu sa prirodom Vaše bolesti stignete od Vašeg kreveta nazad u njega i o vozaču-profesionalcu čiji je zadatak da to na bezbedan i brz način obavi.

Možemo Vam zakazati dijagnostiku ili pregled tamo gde Vi želite ili gde mi znamo da ste i njima bitni, sačekaćemo sa Vama ukoliko  je to potrebno, ili Vam ostaviti invalidska kolica dok su Vam neophodna ukoliko je zadržavanje duže. ..želimo da Vam pomognemo sve što možemo jer shvatamo koliko Vam je Vaša bolest teška. Iz istog razloga smo pored pomenutog prevoza pacijenata obezbedili i iznajmljivanje bolesničkih kreveta, invalidskih kolica i svega drugog  kako bi Vama bilo lakše...

Zato smatramo da je ČOVEK  najbitniji-i u našoj firmi, i Vi kao pacijent. Iz istog razloga kod nas ne  možete zakazati prevoz putem sajta, već ISKLJUČIVO telefonskim pozivom jer samo tako možemo biti sigurni da smo razumeli Vaše potrebe i da ćete nakon našeg prevoza biti zadovoljni i svima pričati o nama! Da, da ne zaboravim-javite nam se po nekad kao što to mnogi čine, samo da čujemo kako ste i da li ima nekih novosti...pa makar Vam i ne trebali.